Skoči na glavno vsebino

Dobrodelni turnir v košarki

Košarkarska druščina Angry Balls se v bolj ali manj nespremenjeni zasedbi dobiva že 15 let. Naše domače igrišče je že vrsto let telovadnica v Osnovni šoli Antona Janše. Veliko naših članov je dobrodelno aktivnih in odločili smo se, da matični šoli, ki nam omogoča druženje, nekaj tudi povrnemo.

V ta namen bomo 1. decembra 2018 organizirali dobrodelni turnir, za katerega imamo namen, da postane tradicionalni.

Osnovna šola Antona Janše (šola s prilagojenim učnim programom) se trudi svojim učencem omogočiti karseda zanimiv in raznovrsten pouk, tako v šoli, kot izven nje. Včasih pa so za ta namen potrebna tudi sredstva, ki niso del osnovnega učnega programa.
Vsa zbrana sredstva iz dobrodelnega turnirja bodo tako namenjena za različne dodatne dejavnosti in učne pripomočke. Predvsem pa imamo tu v mislih učence, ki jim je vse to zaradi težjih socialnih razmer manj dostopno.

Vabimo vas, da se nam v tej dobrodelnosti pridružite z materialno ali finančno donacijo. Vaše sodelovanje nam bo omogočilo narediti turnir boljši in odmevnejši, učencem Osnovne šole Antona Janše pa boste še dodatno polepšali šolsko leto.

Finančne donacije se zbirajo neposredno na poslovni račun Osnovne šole Antona Janše.
– Naslov: Osnovna šola Antona Janše, Kranjska cesta 27a, 4240 Radovljica.
– TRR: SI56 01302-6030691110.
– Namen: donacija – košarkarski turnir.

Glede materialnih donacij vas prosimo, da nam vašo namero predhodno sporočite. Na ta način bomo lahko zagotovili, da bo donacija primerna za uporabo v šolskem učnem programu.

Za vse dodatne informacije (tudi glede možnosti objave vašega imena in logotipa ter označb v telovadnici) nas lahko kontaktirate na:
– Marjan Tušek, 040-440-654, jeznezoge@gmail.com.
Lep pozdrav,
Košarkarska ekipa Angry Balls

Objava dogodka na omrežju Facebook: https://www.facebook.com/events/2147970765415638/

(Skupno 122 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost