Skoči na glavno vsebino

Drugi košarkarski turnir – Angry Balls – vabilo za donacije

Rezultat lanskega 1. dobrodelnega košarkarskega turnirja je bil izjemen. Učenci Osnovne šole Antona Janše so vsa zbrana materialna in finančna sredstva s pridom uporabljali v preteklem šolskem letu in še dolgo po turnirju obujali spomine na ta poseben dan. Naj omenim le to, da šolska košarkarska ekipa, ki je bila ustanovljena prav za ta dogodek, še vedno trenira in nestrpno čaka na naslednji turnir.

V košarkarski druščini Angry Balls smo se po vsem tem znašli morda v še bolj odgovornem položaju, kot lansko leto. Kako (vsaj) ponoviti tako uspešen dan in držati obljubo, da turnir postane tradicionalen?

Dobrodelni košarkarski turnir bomo organizirali tudi letos, in sicer v soboto, 30. novembra.

Vabimo vas, da se nam pridružite v novi dobrodelni zgodbi, bodisi z materialno ali finančno donacijo. Vaše sodelovanje nam bo v pomoč pri izvedbi turnirja, predvsem pa bo učencem Osnovne šole Antona Janše dalo nove možnosti za obogatitev učnega programa.

Finančne donacije se zbirajo neposredno na poslovni račun Osnovne šole Antona Janše:

  • Naslov: Osnovna šola Antona Janše, Kranjska cesta 27a, 4240 Radovljica.
  • TRR: SI56 01302-6030691110.
  • Namen: donacija – košarkarski turnir.

Kontaktna oseba v šoli: ga. Marjana Mrak, računovodkinja (04/537-49-13, marjana.mrak@os-antonajanse.si).

Glede materialnih donacij vas prosimo, da nam vašo namero predhodno sporočite. Na ta način bomo lahko zagotovili, da bo donacija primerna za uporabo v šolskem učnem programu ali za izvedbo turnirja.

Za vse dodatne informacije (tudi glede možnosti objave vašega imena in logotipa ter označb v telovadnici) nas lahko kontaktirate na telefon ali e-mail: Goran Modrič 041-661-320, Aljoša Špiler 030-711-123, jeznezoge@gmail.com.

Lep pozdrav,
Košarkarska ekipa Angry Balls

(Skupno 164 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost