Skoči na glavno vsebino

Vabilo na državno konferenco “Strokovni center – podpora, vključevanje, obravnava otrok in mladih s posebnimi potrebami”

V okviru pilotnega projekta Strokovni center za podporo inkluziji, ki je bil izbran za področje Zahodne Slovenije na javnem razpisu »Mreža strokovnih institucij za podporo otrokom s posebnimi potrebami in njihovim družinam«, vas vabimo na državno konferenco 

STROKOVNI CENTER – PODPORA, VKLJUČEVANJE, OBRAVNAVA OTROK IN MLADIH S POSEBNIMI POTREBAMI

četrtek, 12. marca 2020, od 9:00 do 16:00, Sokolski dom Škofja Loka.

 

Celostna obravnava, inkluzija in aktivno vključevanje otrok in mladih s posebnimi potrebami v vzgojo in izobraževanje, na trg dela ter v družbo so pomembni izzivi, ki jih preizkušamo skozi pilotni projekt strokovnih centrov. Strokovni centri nudijo pomoč in podporo otrokom ter mladim s posebnimi potrebami, njihovim družinam in vrstnikom, strokovnim delavcem iz VIZ, sociale in zdravstva, društvom, klubom in drugim zainteresiranim.

Na konferenci bomo temo osvetlili z več strani, predstavljeni bodo teoretični vidiki in konkretne izkušnje s primeri dobrih praks. Namenjena je vsem, ki delate oz. se srečujete z osebami s posebnimi potrebami.

 

Kotizacije ni, udeležba je brezplačna.

Prosimo, da se prijavite z elektronsko prijavnico tukaj.

Povezava do SCPI: KLIK

Vabilo s programom v PDF: Vabilo_program_konferenca SCPI_12. marec 2020

(Skupno 127 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost