Skoči na glavno vsebino

Vabilo na predavanje o sorojencih otrok s posebnimi potrebami

Spoštovani starši,

Vabimo vas, da se udeležite predavanja, v katerem bodo v ospredju sorojenci otrok s posebnimi potrebami. S strani staršev je bila izražena želja oz. potreba, da bi dobili nekaj informacij in napotkov tudi glede sorojencev. S tem namenom smo oblikovali predavanje, kjer boste dobili nekaj informacij o tem, kaj vse lahko sorojenci doživljajo, s kakšnimi skrbmi in težavami se lahko srečujejo in kaj vi lahko storite, da jim pri tem pomagate in ste jim v podporo. Podanih bo tudi nekaj napotkov, kako lahko sorojencem olajšate in obogatite življenje. Na predavanju boste prejeli tudi zloženko, ki jo lahko predate svojim otrokom – sorojencem, na kateri so zapisani kratki nasveti.

Predavanje bo potekalo v knjižnici OŠ Antona Janše v Radovljici. Na voljo bo v dveh terminih, dopoldanskem in popoldanskem.

Popoldansko predavanje bo potekalo v četrtek, 18.1.2018 ob 17. uri. Dopoldansko predavanje pa v petek, 19.1.2018 ob 10. uri. Predvidoma bo trajalo okoli 90 minut.

Na predavanje se prosim predhodno prijavite preko elektronske pošte, na naslov:   sara.stenovec@os-antonajanse.si. Obvezno napišite/označite, v katerem terminu se boste predavanja udeležili. Prijave zbiramo do 12.1.2018.

 

V upanju, da se odzovete v čim večjem številu, vas lepo pozdravljamo.

 

Grafika: Freepik

(Skupno 82 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost