Skoči na glavno vsebino

Februar je mesec varne rabe interneta

… torek, 5. februar, pa je DAN VARNE RABE INTERNETA.

Ob tem vas želimo povabiti k ogledu spletne oddaje za starše v živo, ki bo v ogranizaciji Safe.si potekala na spletu v torek, 5. 2. 2019 ob 18. uri.

Kje: https://safe.si/safesi-videi/pogovor-za-starse-vzgoja-za-internet

Spletnega nasilja med otroki in najstniki je veliko. Najboljša preventiva je vzgoja otrok v smeri, da nasilja ne izvajajo in se znajo pred njim zaščititi. Na Safe.si so se odločili, da na dan varne rabe interneta, ki bo v torek, 5. februarja, staršem priskočijo na pomoč z informativno spletno oddajo v živo z naslovom Vzgoja za internet.

V njej se bo sodelavka Safe.si, Maja Vreča, z dr. Albertom Mrgoletom, psihologom, sociologom, družinskim terapevtom, Imago partnerskim terapevtom in pravnim strokovnjakom, dr. Benjaminom Lesjakom, pogovarjala o temah, ki so za starše zanimive in pomembne. V pogovoru se bodo dotaknili primernega časa, da se otroci srečajo s sodobno tehnologijo, varovanja zasebnosti, pomanjkanja empatije pri otrocih in najstnikih, objavljanja posnetkov na družabnih omrežjih, zaščitniški vlogi staršev in problematiki spletnega nasilja.

Oddaja se bo začela ob 18:00 in se zaključila ob 18:50. Vabimo vas, da se pridružite v živo preko https://safe.si/safesi-videi/pogovor-za-starse-vzgoja-za-internet ali pa si posnetek kasneje ogledate spletnem mestu Safe.si. Med oddajo bodo tudi sprejemali vprašanja staršev preko Twitterja in na izbrana ob koncu tudi odgovorili.

Več informacij o dogodku: https://safe.si/safesi-videi/pogovor-za-starse-vzgoja-za-internet

 

(Skupno 175 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost