Skoči na glavno vsebino

Športni dan – Pusti grad

V petek, 7. 10. 2022, smo imeli športni dan.

Šli smo PP 11, PP 10 in PP 9. Zbrali smo se pred staro knjižnico. Malico smo dali v nahrbtnik. Peš smo šli skozi gozd. Hodili smo 4 ure. Imeli smo lepo sončno vreme. Midva z Janom sva hodila skupaj. S telefoni smo slikali jesenske motive, to so:  jesenski listi, gobe in različna jesenska drevesa.

Grad je bil v ruševinah. Na gradu smo poslušali Judito, ki je prebrala nekaj zanimivosti o gradu. Nato smo si grad ogledali. Na travniku smo se usedli in pojedli malico. Tam smo gledali lepe kraje. Potem smo šli počasi nazaj proti stari knjižnici. Ko smo prišli v šolo, smo šli še na sladoled k Mišelinki.

Doma sem atiju in mamici povedal, kam smo šli. Imeli smo se odlično in poučno. Bilo mi je v veliko veselje.

Matej Ambrožič


Imeli smo športni dan. Izpred šole smo se peš odpravili po naravoslovni učni poti proti Pustemu gradu. Šli smo mimo starega mestnega jedra Radovljice. Čez nekaj časa smo prišli do gozda in nadaljevali pot proti Fuksovi brvi. Prečkali smo jo in precej časa hodili po gozdu in v hrib. Po naporni hoji smo končno prišli do Pustega gradu. Tam smo si odpočili in pomalicali . Tudi slikali smo se. Nato smo se vrnili v Radovljico. Pri hoji po gozdu smo se naužili čistega zraka.

Nika Stunkovič

(Skupno 101 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost