Skoči na glavno vsebino

Plačevanje položnic

Spoštovani starši, skrbniki, rejniki!

Na naši šoli vam omogočamo več možnosti prejemanja in plačevanja položnic na katerih vam zaračunavamo šolske storitve za vaše otroke. V primeru, da želite spremeniti način prejemanja in plačevanja položnic, lahko izberete eno izmed naslednjih možnosti:

Prejemanje E-računov neposredno v vašo spletno banko preko RS Uprave za javna plačila

Izjava za vklop e-računa v spletno banko

Na prejemanje e-računov se prijavite neposredno v vaši spletni banki, kjer imate osebni račun in urejeno spletno poslovanje. Plačevanje e-računa je na vsaki banki urejeno in pripravljeno drugače, zato se glede načina in podrobnosti plačevanja pozanimajte pri svoji matični banki. Če se boste odločili za e-račun, položnic v pisni obliki ne boste več prejemali. Specifikacijo računa boste videli v spletni banki.

Pogoj za aktiviranje prenosa položnice v obliki e-računa neposredno v spletno banko je izpolnjena izjava za vklop e-računa v spletno banko.

Plačevanje položnic preko direktne obremenitve (t.i. trajnik)

Obrazec za otvoritev SEPA direktne bremenitve

Plačilo položnice se izvede avtomatično 18. dne v vsakem mesecu. Nadomestilo za izvedbo posameznega naloga direktne bremenitve obračuna vaša banka v skladu s cenikom, ki je neodvisen od šole. Vzpostavitev direktne bremenitve je brezplačna. Bremenitev lahko kadarkoli prekličete, vsako spremembo, ki vpliva na plačilo pa pravočasno sporočite šoli.

Položnico s specifikacijami dobijo učenci še vedno v pisni obliki v šoli ali po navadni pošti. Starši lahko uredite plačevanje položnic preko trajnikov tako, da izpolnite obrazec Soglasje za SEPA – direktno obremenitev.

Prejemanje položnic na vaš elektronski naslov

Izjava za prejemanje računa po elektronski pošti

Lahko se odločite za prejemanje položnic po elektronski pošti in ne več v papirnati obliki, zato izpolnite izjavo za prejemanje položnic na vaš elektronski naslov.

 

V primeru, da se ne boste odločili za nobeno od navedenih možnosti načina prejemanja in plačila položnic, boste prejemali položnice v papirnati obliki, kot do sedaj.

Izpolnjen in podpisan obrazec lahko pošljete na naslov šole po pošti, prinesete osebno ali pa izpolnjenega in podpisanega skenirate in pošljete po e-pošti na naslov računovodstva: marjana.mrak@os-antonajanse.si.

 

Obrazci

Obrazec za otvoritev SEPA direktne bremenitve Izjava za vklop e-računa v spletno banko Izjava za prejemanje računa po elektronski pošti

 

(Skupno 535 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost